WERKWIJZE

Als horecabedrijf beschik je over steeds meer data. Maar waar bevindt het zich? Hoe haal je hier het meeste uit? En hoe rapporteer je over deze data, zodat je erop kunt sturen?

Arrow Down

1. VAN TRANSACTIES NAAR DATA

Jouw waardevolle data is verspreid over verschillende systemen die niet goed met elkaar communiceren. We koppelen met je boekhoud-, planning-, inkoop- en horeca kassasysteem en ontsluiten jouw data.

2. VAN DATA NAAR INZICHTEN

Vervolgens vertalen we jouw data naar direct toepasbare inzichten door jou te laten zien waar je op dit moment staat (Wat is mijn omzet?), hoe je hier bent gekomen (Waarom is mijn omzet relatief laag?) en wat de volgende stappen zijn (Hoe kan ik dit verbeteren?).

3. inzichten voor iedereen

Wij leveren deze inzichten op interactieve dashboards die geclusterd zijn volgens de doelen van verschillende business gebruikers. Omzet toont floor managers bijvoorbeeld hoe de gemiddelde besteding per couvert verhoogd kan worden, Aanbod toont koks hoe de menukaart verbeterd kan worden en Inkoop toont F&B managers hoe de inkoop geoptimaliseerd en verspilling gereduceerd kunnen worden.

4. JEZELF BLIJVEN UITDAGEN

Op een gegeven moment bereiken jij en jouw team de vastgestelde doelen en zijn jullie toe aan nieuwe uitdagingen. Of dit nu betekent dat je je perspectieven wil verbreden met nieuwe databronnen of dat je juist dieper wilt duiken in de data met een data warehouse, op ons kun je rekenen! 

5. iedereen erbij betrekken

Als je data-gedreven wilt werken, gaat het uiteindelijk méér om mensen dan om de software. Wij helpen je om de juiste processen in gang te zetten door stil te staan bij de volgende vragen:

Hoe vaak hoort iedere gebruiker in te loggen? Naar welke inzichten horen zij op zoek te zijn? Hoe kunnen zij hierop actie ondernemen?

En hoe kunnen zij de dashboards gebruiken om de voortgang en het succes van hun interventies in de gaten te houden en te meten?

6. TEAM ondersteunen

Uiteraard kun je na het afronden van de onboarding terecht bij onze support desk voor technische vragen en expert desk voor een data innovatie- en routekaartsessie, adoptie check of inhoudelijke vragen.

ONZE KLANTEN